STRATEGY ONE

STRATEGIE MET BALLEN

In deze intensieve 1-op-1 sessie van 3 uur, leg jij jouw droom uit in woorden, plannen we een duidelijke route en maken jouw bestemming kristalhelder.

Wij werken met de nieuwe leiders, de bazen van de toekomst. Dit is voor de strevers die meer focus willen en minder stress. Die groter dromen en denken. Die meer willen doen, meer willen zijn en bereiken. Die willen groeien en weten dat dit samen gaat met investeren in jezelf.

Prijs opvragen

DROMEN EN PLANNEN

Iedereen heeft dromen. We maken allemaal plannen. Je bent altijd onderweg. Maar waar naartoe? Zonder een duidelijk bestemming heb je geen idee welke keuzes je op de route moet maken. Keuzes maken als het anders gaat dan verwacht. Wat je daarvoor nodig hebt is een strategie*.

* Een strategie is een wijze om te kiezen uit alternatieven. Niets meer en niets minder. Een goede strategie bevat een heldere bestemming en een duidelijke route. Met een duidelijk verband tussen je bestemming en je route ben jij in staat om onderweg alternatieve wegen te bewandelen om altijd op je bestemming uit te komen. No matter what!

“SUCCESS IS ABOUT HOW MUCH VALUE YOU PROVIDE TO OTHERS”