THE RICH MIND ROAD MAP

DE STRATEGIE MET GOLDEN NUGGETS

In deze intensieve 1-op-1 sessie van 3 uur maken we jouw bestemming kristalhelder.

Deze strategie is ontwikkeld voor diegene die hard werken en zich realiseren dat een economie die steeds duurder wordt heftig kan en zal toeslaan. Het vergroten van je vermogen is wenselijk, maar een absolute must is “Hoe bescherm ik mijn gecreëerde vermogen?”. Kan ik het voor me aan het werk zetten? Hoe beperk ik de risico’s? Ik hoor overal dat ik moet spreiden, maar waarin? Is hier een middel voor om dit stap voor stap onder de knie te krijgen?

Prijs opvragen

DE FUNDAMENTALS IN EEN NOTENDOP

Wil je beginnen met je vermogen te beschermen en te laten groeien zal je eerst moeten weten wat geld is. De fundamentals in een notendop. Vervolgens gaan we door naar het inzichtelijk krijgen van de flow of cash in de Mindset pilaar. Daarna nemen we je mee in de Actie pilaar. Hier bespreken we directe doelen om aan te werken. En wat onze vermogens-indeling momenteel is, verdeelt over de verschillende asset klassen. Aan het einde markeren we op de temperatuurmeter* hoe warm je nu bent en wat jouw temperatuur moet zijn om je ooit te behalen.

* De temperatuur staat symbool voor hoe succesvol je bent momenteel. Omgeef je je tussen succesvollere mensen zal je gaan merken dat jouw temperatuur automatisch ook omhoog zal gaan. Omgeef je je tussen minder- of onsuccesvolle mensen zal je ook merken dat je stukken afkoelt.

“NEVER WASTE A GOOD CRISIS”