YOUTUBE

Wekelijks nieuwe video’s! Met onze video’s op Youtube bespreken we onderwerpen die wij interessant en noodzakelijk vinden voor een Rich Mind. De gebruikelijke financiële kennis, investeren, de juiste mindset en over ondernemen. Daarnaast duiken we iedere maand in een app of platform over investeren.

Vraag een onderwerp aan

SUPPORT HET KANAAL

Eerlijk is eerlijk. Een youtube kanaal kan nog zo veel waarde hebben voor een perfecte doelgroep. Maar als deze niet bekeken wordt, gedeeld wordt en support krijgt, is het waardeloos. Ben je positief verrast door de content van Rich Mind?
Laat het ons dan weten door je gratis te abonneren op het kanaal!

Bedankt voor jullie support! Onze doelen zijn groots en daar horen jullie ook bij!
Voor iedereen die het Rich Mind kanaal aan een vriend of vriendin al heeft voorgesteld, dank daarvoor!
Wij zijn super trots!

WEKELIJKS NIEUWE VIDEO’S

“IF YOU ARE PERSISTENT, YOU WILL GET IT.
IF YOU ARE CONSISTENT, YOU WILL KEEP IT.”

Met deze overtuiging bouwen wij aan ons Rich Mind Youtube Kanaal.

HUIS KOPEN OF HUREN IN 2022?

Een huis kopen of een huis huren. In deze tijden is het nog maar de vraag of je aan een huis kunt komen. Wat zijn de voors en tegens van huren of kopen in 2022 en de komende jaren.

HOE IK MIJN EERSTE €100 ZOU INVESTEREN!

In deze video heb ik vooral gericht op kapitaalgroei, waarbij ik kies voor crypto en aandelen. Met de code RICHMIND ontvang je tevens €10,- startkapitaal bij BLOX, waardoor je niet met €100,- begint maar met €110,-.

100% GEAUTOMATISEERD INVESTEREN IN BITCOIN

Bij veel verschillende partijen kun je investeren in Bitcoin en verschillende andere crypto’s. Echter bieden zij niet allemaal de service aan om geautomatiseerd te investeren in onder andere Bitcoin.

WAT IS DOLLAR COST AVERAGING?

DCA is misschien wel de eenvoudigst investeringsstrategie om te gebruiken. Het voordeel is dat het risico wordt verlaagd en dat je niet de markt hoeft te timen.

MIJN EERLIJKE BITMYMONEY REVIEW

In deze video geef ik een eerlijke review van BitMyMoney. Zonder omkijken Bitcoin, Ethereum en Litecoin bezitten. De gratis cryptorekening van Bitmymoney is als een online betaalrekening, voor jouw crypto.

7 ONGEWONE BUDGETTERING TIPS OM SLIM TE INVESTEREN

In deze video deel ik 7 ongewone budgettering tips. Waarom ongewone budgettering tips? Omdat succes niet wordt behaald met gewoon blijven! Daar staat tegenover dat er veel meer risico op de loer ligt. Let daarom goed op!

Dank voor jullie video! Onwijs leuk kanaal, goed bezig heren.

Bart | Gold Republic

Mooie en duidelijke video’s, waarvoor dank. Nu heb ik dit weekend ook in een Bots geïnvesteerd. Na 2 dagen is deze 6,53% gestegen, niet slecht!

David Ooms

Deze video is ontzettend informatief en prima gepresenteerd!

Ulrich Koch

Goed bezig !!!

Melvin van W

Super interessant. Veel dank!

Ivan VD
Abonneer gratis op het kanaal