Passief beleggen met BOTS
25 augustus 2021 

Passief beleggen met BOTS

Bots beleggen beter dan mensen, is letterlijk de quote van het bedrijf BOTS. Dit is om hun dienst uit te leggen aan hun klanten. Met de bots app kun je beleggen als een pro, zonder er één te zijn. Dit doe kun je doen door te investeren in de bots die de Bots app aanbied. Professionele traders weten het al jaren: bots zijn beter in traden dan mensen. Daarom is de BOTS app ontwikkeld, zodat ook jij automatisch kunt handelen in financiële instrumenten. In deze blog ga ik je meer vertellen over wat bots daadwerkelijk zijn, hoe je erin kunt investeren door gebruik te maken van de bots app en hoe dat je goed onderzoek kunt doen naar specifieke bots.

Investeren met BOTS

Investeren met bots wordt steeds populairder en bekender. In deze blog ga ik je uitleggen wat bots zijn en hoe dat je hier op een overwogen manier in kan investeren. Mocht je na het lezen van deze blog nog meer informatie willen over het investeren in bots? Bekijk dan snel deze video: Passief geld verdienen met BOTS APP waarin ik nog meer uitleg geef over het investeren in bots.

Wat zijn bots

Bots zijn handelsalgoritmes die binnen enkele seconden duizenden complexe berekeningen kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen deze algoritmes binnen een seconde  handelsbeslissingen nemen. Deze handels beslissingen bestaan uit een aantal handelingen, het kopen, verkopen of aanhouden van een positie. Een (handels)algoritme wordt ook wel bot genoemd. Het woord (ro)bot is het visueel maken van deze algoritmes. Deze bots worden gemaakt door programmeurs of door iemand die ervaring heeft in handelen in financiële instrumenten. Vaak zijn dit mensen met een combinatie van deze eigenschappen.

Wat is de bots app

De Bots app is een applicatie die je kunt installeren op bijvoorbeeld je smartphone of tablet. Met deze bots app is het mogelijk om op een eenvoudige manier te investeren in deze bots (algoritme). De ontwikkelaars van de bots app hebben deze app ontwikkeld om de ontwikkelaars van deze bots en de gebruikers van deze bots op één plek samen te brengen. Zo kunnen ontwikkelaars hun bot aanbieden op het platform en kunnen gebruikers investeren in deze bots. De BOTS app is zo ontwikkeld dat het heel overzichtelijk en eenvoudig is om te gebruiken. Naast dat het eenvoudig is, zijn de bijkomende kosten ook ontzettend laag.

De app is gratis te downloaden en snel en eenvoudig te installeren. BOTS is momenteel actief in meer dan 15 landen en aan het einde van het jaar heeft BOTS de doelstelling om actief zijn in minstens 60 landen en vier continenten. Bedenk je wel dat dit een partij is die een financieel product aanbied, daarbij zijn zij verplicht om persoonsgegevens van jou op te vragen.

Waarom zijn er bots

Bots beleggen beter dan mensen, en dat is niet alleen maar volgens BOTS. Zo verklaarde een fondsbeheerder op CNBC dat maar liefst 80 procent van de dagelijkse koersbewegingen van Amerikaanse aandelen worden aangestuurd door computers die handelen met behulp van algoritmes. Deze algoritmes handelen met een duizelingwekkende snelheid die voor geen mens te volgen is.

Doordat deze bots sneller, beter en 24 uur per dag kunnen handelen is het voor mensen onmogelijk om hier tegenop te concurreren. Daarom is het voor belegger interessant om ook in deze algoritme te investeren. Enkel is het in de traditionele financiële markt als particuliere belegger moeilijk om in een algoritme te investeren. Bots biedt met haar diensten een mogelijkheid aan particulieren om te investeren in algoritme.

Zoals eerder in deze blog besproken worden bots gemaakt door mensen die verstand hebben van programmeren en de financiële markt. Met zo een bot kan de ontwikkelaar van deze bot ook geld verdienen, doordat gebruikers van de bots app zijn/ haar bot kunnen gebruiken.

Deze ontwikkelaar verdient daar in de bots app 0,02% over iedere transactie. Hier een simpel rekensommetje om jou daarbij een helder beeld te geven. Stel dat de bot 2 miljoen activa beheert en deze 40 keer per maand wordt verhandelt. Dat is 80 miljoen keer +/- 0.02%= €16.000 per maand wat deze ontwikkelaar dan op dat moment aan deze bot verdient.

Hierdoor wordt het voor zowel de investeerder als de ontwikkelaar van een bot interessant.

Waarom beleggen met BOTS

Beleggen met de BOTS app geeft jou de mogelijkheid om met een bedrag vanaf €50,- te investeren in een bot. Daarnaast maakt het niet uit of je nog nooit van cryptocurrencies hebt gehoord of dat je een doorgewinterde investeerder bent. De BOTS app is gemaakt om snel en makkelijk te kunnen investeren zonder diepgaande kennis te hoeven hebben. Het is echter wel van belang dat je goed weet waarin je investeert, de BOTS app heeft een hoop drempels weggenomen met investeren, maar het is belangrijk om te weten hoe dat de onderliggende investering in elkaar zit.

Op dit moment zijn er al meer dan 115 verschillende bots waarin je kunt investeren, en deze lijst blijft maar groeien. De bots die nu worden aangeboden zijn bots die handelen in de cryptomarkt. BOTS heeft aangekondigd dat zij op de achtergrond bezig zijn met het uitbreiden van hun service, waarbij het ook mogelijk gaat worden om bots te kopen in de aandelenmarkt en valutamarkt.

Kosten

BOTS werkt met een aantal standaard tansactiekost:

  • Elke bot gebruikt 0,2% van de huidige waarde van de bot per transactie, een  deel hiervan gaat naar de maker van de bot
  • Ook wordt er een vergoeding berekend voor de beurs waarop gehandeld wordt
  • Wanneer je geld stort op een bot, wordt 0,2% van het bedrag in rekening gebracht voor elke storting
  • Geld terugstorten naar je bankrekening kost 1,5% van het teruggestorte bedrag

BOTS

 

Daadwerkelijk investeren

Uiteindelijk is het bij iedere investering die je doet belangrijk dat je weet waarin je investeert. Zo moet je ook daarbij alle risico's in kaart hebt gebracht. In dit deel van de blog ga ik mijn persoonlijke ervaring met je delen over het investeren in bots op de BOTS app.

Onderzoeken

Er zijn meer dan 100 verschillende bots waarin je momenteel kunt investeren, de bots met de meeste rendementen zijn natuurlijk het interessantste om in te investeren omdat deze in het verleden mooie resultaten hebben behaald. Echter kan het voorkomen dat deze bots FULL zijn. Dat betekend dat de maximale hoeveelheid aan toelaatbaar kapitaal in deze bot is geïnvesteerd.

Maar de prachtige rendementen uit het verleden zijn niet het enige onderzoek dat je kunt doen. Zo schrijft ook iedere ontwikkelaar van een bot een beschrijving waarin omschreven wordt in wat voor soorten producten er wordt gehandeld en op welke exchange dat gebeurd. Ook vertellen sommige ontwikkelaars de strategie achter de bot. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld wat er met jouw geld gebeurd.

Naast deze omschrijving is er ook nog een hoop informatie te vinden over iedere specifieke bot. Hierin wordt de Auteur benoemd, in wat voor soort markt en exchange de bot handelt. Ook het risico niveau van de bots worden altijd weergegeven, er zijn totaal 12 niveaus waarbij niveau 1 het laagste risico is en niveau 12 het hoogste risico.

Mocht een ontwikkelaar van een bot nog meer bots hebben gemaakt, dan is onderaan de informatie pagina te vinden welke bots dat dat zijn.

Bear market

In het tweede en derde kwartaal van 2021 hebben heeft er in de cryptomarkt een correctie plaatsgevonden, totaal hebben we ons drie manden in een bear market bevonden. Zelf heb ik ervaren dat een groot deel van de bots niet bestand waren tegen deze bear market. Dat heeft mij duidelijk gemaakt dat de meeste bots goed zijn in het traden in een opgaande bull market, Maar dat bij een bear market de meeste bots verlies maken. Zoals ik al vertelde is het goed om de risico's van alle investeringen af te wegen. Het investeren in bots is een leuke manier om een systeem voor jou aan het werkt te zetten. Maar bedenk je wel dat investeren altijd risico met zich mee brengt. Een bot die handelt voor jou hoeft namelijk niet altijd winst te maken en kan dus ook verlies opleveren.

Klaar om te beginnen

Bots zijn een een interessante manier om jouw portfolio verder te laten groeien. Ben jij ook geïnteresseerd om te gaan investeren in bots? Klink dan op deze link:  en koop vandaag nog je eerste bot! Wil je meer weten over dit onderwerp, bekijk dan deze video: Passief geld verdienen met BOTS APP . Direct investeren in BOTS, klik dan HIER .Mocht je meer willen weten over het investeren over passieve inkomsten met cryptocurrency? Lees dan onze andere blog over Passieve inkomsten met staking

 

Klik hier om direct te investeren: HIER 

 

Over de schrijver
Falco Cloots is afgestudeerd als bouwkundig ingenieur, en heeft zich naast zijn studie verdiept in de macro-economie. Zijn interesse in het financiële systeem begon echter al op een veel jongere leeftijd. Vanaf zijn 13e jaar was hij al dagelijks bezig met de fascinerende werking geld en met de verschillende facetten die daar mee samenhangen. Tijdens zijn studie Bouwkunde is hij erachter gekomen waar zijn echte passie lag. Het onderzoeken van investeringskansen, mensen onderwijzen in macro-economie en een passie voor gebouwen. Zijn passie heeft hem geleid tot het punt waar hij nu is. Voor Falco gaat het niet om geld, maar juist om de kennis erachter, de toepassing van de kennis en andere mensen hiervan bewust maken.
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down