Traden in cryptocurrency is makkelijker dan ooit met de app van BLOX. Volg de live koersen en handel razendsnel in de meer dan 50 verschillende cryptocurrency en investeer al vanaf 1 euro. Je kunt eenvoudig je portfolio bijhouden en zien wat je winsten zijn en dat allemaal in de app van BLOX.

Bitcoin kopen begint bij BLOX.

Bitcoin is de cryptocurrency waar het allemaal mee begon, maar ondertussen zijn er meer dan 10.000 verschillende cryptocurrency. Er zijn ontzetten veel soorten crypto’s en bij BLOX hebben ze het eenvoudig gemaakt om de meest bekende crypto’s te kopen. Naast het kopen hebben ze ook de koersen inzichtelijk en uitleg over de crypto’s die ze aanbieden.
Bitcoin is meer dan een koers. Bitcoin is open, neutraal, zonder grenzen en censuurbestendig. Een digitale valuta van en voor iedereen. Nog altijd is bitcoin de grootste en belangrijkste cryptocurrency.
Steeds meer investeerders zien waarde in bitcoin. Met BLOX is het mogelijk om eenvoudig crypto te kopen net als dat je een bestelling doet bij bol.com. Je hebt geen technische kennis nodig, alleen een smartphone.

Waarom met BLOX

Waarom zou je met BLOX investeren in crypto i.p.v. met andere partijen, zoals internationale beurzen of een eigen cryptocurrency wallet?

  • Beurzen zijn best ingewikkeld en je zal je eerst goed moet inlezen voor je het begrijpt. BLOX is simpel waarbij je enkel hoeft te kopen en verkopen.
  • Wil jij coins overmaken van een beurs naar een andere wallet? Een typfout in een ontvangstadres is al snel gemaakt. Een fout die niet meer ongedaan gemaakt kan worden. Bij BLOX heb je geen ontvangstadres en hoef je je geen zorgen te maken over moeilijke transacties
  • Ben jij je wachtwoord of private key vergeten van je wallet? Dan is de kans erg groot dat je niet meer bij je investering kunt.
  • Niet alle partijen bieden ondersteuning in het Nederlands aan. BLOX biedt ondersteuning in zowel Nederlands als andere talen.

Natuurlijk zijn er niet alleen maar voordelen aan het gebruik van BLOX, zo zijn er door het simplisme ook een aantal nadelen ontstaan.

Crypto kopen in 4 simpele stappen

In 4 simpele stappen kun je cryoto kopen met BLOX. Deze app is zowel beschikbaar voor Apple en Android. Het is niet mogelijk om de BLOX app te installeren op je laptop of computer. Het aangemeld kost je een paar minuten en is op een simpele manier uitgewerkt. De volgende stap is het aanmaken van een account. Gebruik hiervoor je e-mailadres of je social media account om een account aan te maken. Kies je voor inloggen met e-mailadres? Verzin dan een sterk wachtwoord wachtwoord. Een wachtwoord met minimaal 25 karakters bestaand uit hoofdletters, cijfers en tekens kan worden gezien als een sterk wachtwoord.
Al vanaf 1 euro kun je investeren met BLOX, door geld op je account te zetten. Dit is te vergelijken met het opwaarderen van je OV-chipkaart.
Verhoog je tegoed door op het euro-tekentje te klikken, dat kan vanaf €1,-. Betaal vervolgens zoals jij dat gewend bent. Via iDEAL, bankoverschrijving of met je creditcard. Het lijkt net op een bestelling bij bol.com.
Na het installeren, aanmaken van een account en het opwaarderen van je saldo ben je klaar om te investeren.

Koersen

De prijs van bitcoin, ether of een ander cryptocurrency wordt op de beurs bepaald. Als kopers en verkopers elkaar in een prijs kunnen vinden dan is die prijs de actuele koers. Neemt het aantal kopers toe? Of worden de orders steeds groter? Dan is er meer vraag naar cryptocurrency en stijgt de prijs.

Je kan 24 uur per dag, zeven dagen per week cryptocurrency kopen en weer verkopen. Niet alleen jij overigens, iedereen op de wereld kan dat. Op elk uur van de dag zijn er miljoenen kopers en verkopers actief en dit beïnvloedt de prijs. De koers van elke cryptocurrency kan dus elk uur omslaan, vrijwel elke dag zie je de koersen op en neer dansen.

Koers gaat op en neer

Dat noem je volatiliteit. Volatiliteit ontstaat doordat handelaren, beleggers en andere partijen speculeren door een positie op de koers in te nemen. Hoe hoger het handelsvolume, des te lager de kans op volatiliteit. Neem als voorbeeld de aandelenkoers, het dagelijkse handelsvolume van aandelen is 250 keer hoger dan de cryptomarkt. De cryptocurrency koers is dan ook merkbaar volatieler dan die van aandelen.

Kosten

Investeren is niet gratis, het platform waarop jij investeert wilt ook geld verdienen. Dit doen ze op twee manieren, enerzijds door de crypto’s is boven de koersprijs te verkopen en onder de koersprijs terug te kopen. En anderzijds door transactiekosten te rekenen bij elke transactie. De transactiekosten in de BLOX-app zijn laag. Je betaalt slechts 1% fee per order. Bij iedere transactie krijg je van te voren exact te zien hoeveel je precies betaalt en hoeveel je krijgt.

Voorbeeld: je koopt voor €50,- aan bitcoin, dan betaal je hierover slechts € 0,50 transactiekosten. Op het moment dat jouw investering is gestegen naar €100,- en je besluit op dat moment te verkopen, betaal je hier €1,- transactiekosten over.

Is BLOX-app veilig?

BLOX maakt gebruik van ‘cold storage’ – dit betekent dat de private keys volledig offline worden bewaard. Private keys zijn nodig om transacties uit te kunnen voeren. Zonder deze keys is het niet mogelijk om een transactie te doen. Zo is het voor een hacker haast niet mogelijk om tegoeden van klanten van BLOX buit te maken. it maakt de BLOX-app extreem veilig in gebruik.

Investeer wat je kunt missen

Het is verstandig om slechts een bedrag te investeren dat je kunt missen en bereid bent om te verliezen. De koers van bitcoin en andere crypto’s zijn namelijk erg volatiel. Wij geloven dat bitcoin een van de meest interessantste investeringen is die je kan doen, maar investeren is wel op eigen risico. Je kan veel geld verdienen, maar ook verliezen.
Wil je bitcoin kopen, doe dan vooral je eigen onderzoek, lees nieuwsartikelen en bekijk technische analyses. Ontdek hoe bitcoin werkt.

Klaar om te beginnen

BLOX is een eenvoudige manier om te investeren in bitcoin en andere cryotocurrency. Ben jij ook geïnteresseerd om te gaan investeren met BLOX. download dan direct de app. Je krijgt direct € 10,– tegoed als je mijn vouchercode gebruikt bij het aanmaken van je account! De code moet je mét de streepjes invoeren: RICHMIND en koop vandaag nog je eerste bitcoins. Mocht je meer willen weten over het investeren over passieve inkomsten met cryptocurrency? Lees dan onze andere blog over Passieve inkomsten met staking.
Met de code : RICHMIND  krijgt direct € 10,– tegoed!